Klan: BLACK SABBATH
Mam Wam do zaproponowania tzw. system punktacji
Chodzi mniej wiecej o to że każdemu z nas będą przyznawane bądź odejmowane punkty za działalność w klanie Nie jest to jeszcze dopracowane ale to dopiero po konsultacji z Wami zajęlibysmy się tym z Malcavianem szczegółowo
Przykład:
100 pkt = specjalna, indywidualna ranga za zasługi dla klanu (mozna tu dawać propozycje nagród jakis ;P)
Punkty przyznawało by sie za udziały w oblężeniach, pomoc sojusznikom, uzyskane punkty przemiany, udzielanie się na forum itp. to też zostawiam jeszcze do dyskusji
Proszę o głosy w sondzie
A tu o dyskusje co można by było ewentualnie zmodyfikować
Punkty przemiany to są punkty które uzyskujesz po zdobyciu 1000 punktów rozwoju
A jesli chodzi o nakład pracy to własnie o to chodzi Podliczaniem tego wszystkiego zajmie sie szefo hehe :)Albo ja
Moderator
No pomysł całkiem całkiem, aczkolwiek może być sytuacja gdzie połowa czy więcej klanu ma taką "osobistą" range, i wyglądało by to bynajmniej dziwnie, no ale co kto lubi ^_^
Czy ja wiem...To nie bedzie ranga za nic Żeby zdobyć 100 punktów trzeba się bedzie natrudzić...zreszta jak nawet cały kla bedzie miał taka range to tym lepiej
To nie bedzie jedna ranga wymyslona np. prez Malcaviana ale indywidualna dla każdego wymyślona przez samego siebie
Pomysł IMHO nawet niezły. W sumie jestem za i przy okazji mam propozycję: jednym z kryteriów mogłaby być skuteczność w obelgach. Np. Ilość zadanych obrażeń podzielona przez liczbę zabitych. W podobny sposób nalicza się, bodajże, punkty reputacji. Co Wy na to?
Mation bardzo dobry pomysł Punkty będą w takim razie też za oblegi ale raczej nie naliczane a taki sposób jak rep ale coś w podobie zreszta to sie jeszcze pomysli przy wprowadzaniu
Ale mamy już coś nastepnego Super
Pod koniec tygodnia czyli w niedziele zobacze jak wypadła sonda no i od poniedziałku wprowadzi się bądź nie (zalezy od wyniku) system punktacji
Szlachetnie urodzony
Jestem za a nawet przeciw
Okej! Tak jak mówiłam zamykam głosowanie Jest 9 na tak i 1 na nie także system punktacji zostanie wprowadzony:D
Dawajcie teraz propozycje za co mozna uzyskac punkty a za co je stracić
Ja je uwzglednie i zrobie do niedzieli tabele punktów juz myśle
Albo nawet wcześniej